Onze mensen

Wij willen voor jou als klant het maximale uit jou, je team en je organisatie halen. Maar dat gaat niet zomaar. Daar hebben we een netwerk van partners voor nodig. Door samen op te trekken met deze experts helpen we jou en je organisatie groeien.
Cofect werkt graag en geregeld samen met gekwalificeerde trainers en coaches. Zij brengen hun expertise in vanuit diverse disciplines en zorgen voor landelijke dekking. Wij selecteren onze partners en deskundigen uiterst zorgvuldig en evalueren regelmatig onze samenwerking. Zo zorgen we ervoor dat we de diensten leveren die passen bij wat jij vraagt.

Meer weten? Neem contact met ons op.

Onze mensen

Suzan van Delft

Manager Cofect

"Mensen, teams en organisaties leren om soepel mee te bewegen, kansen zien en die met beide handen pakken, open staan om continu te leren en daardoor met veel plezier samenwerken."

Hans Deelen

Manager Talentontwikkeling

"Mijn overtuiging is dat authentiek, persoonlijk leiderschap het verschil maakt. Mensen én organisaties hierdoor beter laten functioneren is wat mij drijft."

Enny Trouw

Loopbaanadviseur (Noloc gecertificeerd)

"Ik laat je ervaren welke kwaliteiten en vaardigheden jij hebt als je dit zelf even niet meer ziet. Ik help je de regie over je loopbaan te nemen."

Criste Vergouwen

Coach leiderschap en talent

"Ontwikkelen is in beweging blijven"

06 - 460 030 45
joris@cofect.nl
naar LinkedIn

Joris van Hal

Re-integratie specialist en loopbaanadviseur

“Je krijgt wat je geeft”