Jezelf maar ook je organisatie regelmatig tegen het licht durven houden. Zijn we op de goede weg? Samen bepalen wat de stip op de horizon is. Waar wil jij , je team of je organisatie naar toe groeien. Ontwikkeling vraagt altijd om beweging.
Als je op de ene plek iets in beweging brengt, heeft dat effect op een andere plek. Denk maar aan de steen die je in het water gooit en hoe groot de kringen er omheen worden. Dat noemen we beweegkracht.

Cofect DNA

Cofect brengt medewerkers en organisaties in beweging en stelt ze zo in staat zichzelf en hun organisatie te ontwikkelen. Zij vergroten daarmee hun wenbaarheid en verandervermogen en nemen de verantwoordelijkheid voor hun groei en daarmee hun toekomst.

Stilstand is achteruitgang. Ontwikkeling vraagt altijd om beweging. Beweegkracht zorgt ervoor dat je vanuit een stevige basis handelt. Het creëert een flexibele mindset, gericht op het in beweging brengen en houden van jezelf en anderen waarmee je tools in handen hebt om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw bijdrage aan de resultaten. Pas als die basis goed is, is de organisatie in staat om snel te reageren op veranderingen in de omgeving.

Mensen maken organisaties wendbaar en niet andersom. Dus daar starten we. Werken aan meer beweegkracht voor jezelf, je team en daarmee de organisatie.
Deze beweegkracht zit verankerd in ons DNA.

 

Beweegkracht

Wij geloven in steeds blijven (mee)bewegen en in een agile mindset. Dit vraagt om  inzicht in de noodzaak om je aan te passen als dat nodig blijkt.
Onze interventies zijn interactief van opzet. Zelf ervaren en actief aan de slag. Ook daarin gaan we voor beweging.

Energie

Met energie en motivatie je werk doen en je leven richting geven.Daar werken we graag aan mee. We gaan daarbij praktisch aan de slag met een manier van werken die gefundeerd is op positieve energie en plezier.

Regie

Meebewegen kan alleen als je zelf de regie pakt op je eigen leven en werk. Daarvoor heb je wel eerst inzicht nodig in de bestaande situatie en van daaruit ga je je route bepalen. Zo krijg je weer grip en stuur je jezelf de goede kant op.

Oplossingen

Met onze pragmatische aanpak creëren we oplossingen om tot een gedragen en praktisch resultaat te komen.

Maatwerk

We beginnen met luisteren. Luisteren naar wat er werkelijk aan de hand is en waar de echte behoefte ligt en hoe je weer toekomstbestendig aan de slag kunt.  Of het nu gaat over je organisatie, je team of over jouzelf. Daarom zijn al onze oplossingen maatwerk. We gaan voor wat jij nodig hebt.