Hoe ziet de toekomst van jouw sector en organisatie er uit?
De technologische ontwikkelingen in je markt nemen exponentieel toe. Innovaties volgen elkaar in een steeds rapper tempo op. Wil je als organisatie relevant blijven, dan is het belangrijk dat je minstens weet hoe mee te bewegen. Stilstaan is immers achteruitgang.

Trendstormsessie – missie & visie

Veel organisaties worstelen met de snelheid waarop veranderingen plaatsvinden. Wat gaat er gebeuren in jouw sector? En waar liggen de grootste kansen? Hoe anticipeer je hierop? En ben je voldoende doordrongen van het belang om flexibel te blijven zodat je als organisatie zelf de toekomst in handen neemt?

Herken je deze vraagstukken? Ben je bereid om je organisatie en ook jezelf opnieuw uit te vinden? Wil jij meebewegen, innovaties omarmen, voorop lopen? Ontdek dan de toekomst van jouw organisatie met een Trendstormsessie.

Tijdens deze training, herzie je de missie en visie en ontdek je of deze nog in lijn is met de toekomst.

Onderwerpen

Wat heeft de toekomst voor jouw organisatie in petto? De toekomst is geen speling van het lot dat wordt opgelegd, noch is dit het resultaat van de externe omstandigheden. De toekomst van je organisatie kun je zelf creëren.
Onze toekomst verandert sneller dan ooit, is onvoorstelbaar en onbekend, problemen nemen toe. En gelukkig de oplossingen ook.
Denk samen met anderen binnen jouw organisatie na over de ontwikkelingen, durft te dromen over een mogelijk nieuwe koers of zet een lijn uit voor een eerste schets van een nieuwe toekomst.

 • Futureproof your strategy.
 • Create future scenario’s.
 • Design solutions for future customers, not former.
 • Ontwerp de HR omgeving van de toekomst.

Tijdens een Trendstormsessie onderzoeken we de trends en ontwikkelingen die invloed hebben op de toekomst van jouw organisatie. Het stimuleert de deelnemers om het heden en hun belemmerende overtuigingen los te laten en onbevangen naar de toekomst te kijken.
Waarom bestaan we, wat willen we zijn en hoe creëren we meerwaarde in de toekomst?

Voor wie

Een Trendstorm is bij uitstek geschikt voor jou als:

 • je strategisch wilt nadenken over de toekomst van de Organisatie.
 • je inspiratie zoekt voor een nieuwe koers of de huidige wil bijsturen.
 • je vooruit kijkt en een toekomstbestendige organisatie wil creëren.
 • je als organisatie vooruit wilt lopen op de concurrent.
 • een inspirerende training wilt.

Dit gaan we doen

In 3 stappen creëren we een hernieuwd toekomstbeeld.

 1. We duiken samen in de wereld van trends en ontwikkelingen; Wat speelt er op dit moment? In hoeverre zijn jullie op de hoogte van de trends? Welke trends hebben het meeste effect op jullie organisatie?
 2. We zetten je zelf aan de knoppen. Je gaat de mogelijkheden en kansen in jullie organisatie onderzoeken; Samen met je team werk je trends uit.
 3. Ten slotte creëer je een eerste stap in de nieuwe richting met een roadmap.

Resultaten

 • Je weet de impact over de trends en ontwikkeling van de toekomst
 • Je herkent sneller de kansen binnen je sector
 • Je leert anticiperen op de toekomst
 • Je hebt een roadmap opgesteld met concrete actielijst voor de toekomst

“We have a ‘strategic’ plan. It’s called doing things”.  CEO van SouthWest Airlines, Herb Kelleher

Wil je dit?

We dagen je uit om met een open blik opnieuw te kijken naar de koers van je organisatie. Durf je het aan? Ben je benieuwd wat een Trendstormsessie op kan leveren? Neem dan contact op voor een ontdekgesprek.
Schrijf je nu in voor een Trendstormsessie; de interactieve en inspirerende sessie over de trends van de toekomst die relevant en urgent zijn voor jouw organisatie.

MEER INFORMATIE:
Renée de Bruijn
06 – 832 472 55
renee@cofect.nl