NL Leert Door ontwikkeladvies

De voorinschrijving is vanaf nu gestart
NL Leert Ontwikkeladvies
100% gesubsidieerd , dus gratis

Schrijf je nu al in via suzan@cofect.nl en maak gebruik van de NL Leert Door regeling t.w.v. € 700,00, live of online!

Door de Corona situatie is het meer dan ooit nodig dat we wendbaar zijn om ons goed aan te kunnen passen aan een veranderde Nederlandse samenleving en economie. In verband hiermee heeft de overheid het subsidie programma NL Leert Door ontwikkeld.
Ben jij ook geconfronteerd met nieuwe uitdagingen? Waar ligt jouw toekomst? Ligt deze binnen je huidige vakgebied of heb je ambities om iets anders te gaan doen? Neem het heft in eigen hand en bepaal waar jij het best tot je recht komt en waar je optimaal werkplezier kunt behalen.

Voor wie?

Ben je tussen de 18 jaar en de pensioengerechtigde leeftijd dan kom jij in aanmerking voor dit programma. Het maakt niet uit of je werknemer, werkloos, zzp’er of zelfstandig ondernemer bent. Aanmelden kan vanaf nu.

Het programma

De NL Leert Door regeling bestaat uit een arbeidsmarktscan en ten minste 4 uur aan gesprekken.
Onderwerpen kunnen zijn:

  • loopbaanontwikkeling
  • herplaatsing
  • advies over ondernemersvaardigheden
  • job coaching
  • studie/beroepskeuzeadvies

Voorafgaand aan het eerste gesprek wordt de arbeidsmarktscan ingevuld. Deze arbeidsmarktscan brengt je arbeidsmarktpositie in kaart en laat zien welke kansen en mogelijkheden er liggen.

We starten de gesprekken vervolgens met een situatieschets. In de schets komen vragen aan de orde als: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik?

Tijdens de gesprekken komen jouw persoonlijke kwaliteiten, behoeften en zorgen aan de orde. Gezamenlijk worden de doelstellingen bepaald en wordt een persoonsprofiel opgesteld met daarin de persoonlijke competenties, kwaliteiten en vaardigheden.

Daarna volgt een toekomst oriëntatie: wat zou ik willen, hoe kan ik dat realiseren en hoe zorg ik dat ik duurzaam inzetbaar en wendbaar ben of blijf op de arbeidsmarkt? Samen met je loopbaanadviseur maak je een concreet ontwikkelplan waarin je je vervolgstappen vastlegt.

Het programma is zowel live (comfortabel volgens RIVM richtlijnen) als online te volgen.

Stuur een mail naar suzan@cofect.nl. Geef duidelijk aan dat je mee wilt doen aan de NL leert Ontwikkeladvies. We nemen dan contact met je op en leggen je uit hoe een en ander werkt.

Blijf niet stil zitten maar kom in beweging! We bewegen graag met je mee.

triangle-down