Professionals en managers van vandaag hebben zelfontwikkeling hoog in het vaandel staan. Zij committeren zich graag aan een organisatie die in hen investeert. In ruil daarvoor krijgt de organisatie loyale en betrokken mensen die hun verantwoordelijkheid nemen en goed presteren. Bij investering in training snijdt het mes aan twee kanten.

Training & opleiding

Waardevolle investering

Bij Cofect weten wij wat professionals beweegt en wat er nodig is om hen optimaal te laten presteren. Daarbij zijn wij altijd scherp op het rendement van onze trainingen voor de organisatie. Mits goed ingezet, kan het trainen van je mensen een waardevolle investering zijn. Allereerst zorgen we voor een helder beeld van de verwachte resultaten van een training en hoe deze aansluit op de doelstellingen van de organisatie. Daarnaast is draagvlak en motivatie bij de deelnemers van essentieel belang; zij moeten bereid zijn in zichzelf te investeren en zich te ontwikkelen als professional.

Volg je de ontwikkelingen of ontwikkel je jezelf?

 

Blijvende ontwikkeling en groei

Geen enkele training heeft een blijvend rendement zonder goede borging van de kennis, vaardigheden en leereffecten in jouw organisatie. Bij onze trainingen dragen we gezamenlijk met de deelnemers en de organisatie de verantwoordelijkheid voor succes. En dat zorgt voor blijvende ontwikkeling en groei.

Cofect trainingen

Cofect geeft onder andere trainingen op het gebied van talentontwikkeling. We noemen dit De Talentmeter. Ook hebben we een training Haal meer uit je POP gesprek. Trainingen worden altijd als maatwerk ontwikkeld en aangepast aan jouw organisatie.