Creativiteit en innovatie

Creativiteit maakt je innovatief & zorgt dat jij en de organisatie toekomstbestendig blijven.
Door je creativiteit in te zetten, zorg jij ervoor dat je voorop loopt. Het levert originele en innovatieve ideeën en bedenkt nieuwe invalshoeken om problemen op te lossen. Dat is ontzettend waardevol in een tijd van snelle veranderingen en steeds meer geautomatiseerde werkprocessen. Door je creativiteit te ontwikkelen, onderscheid jij jezelf en maak je jezelf en de organisatie toekomstbestendig.

INSPIRATIESESSIE CREATIVITEIT & INNOVATIE

We bieden een inspiratiessessie creativiteit & innovatie om jezelf en je team te inspireren, te betrekken en te versterken.

Iedereen kan leren om creatief en flexibel te denken en doen. Dat is wat we gaan ervaren tijdens deze inspiratiesessie. Ook maken we een uitstapje naar de toekomst om de noodzaak van creativiteit & innovatie concreet te maken.

IN-COMPANY OF OPEN INSCHRIJVING

Zijn er 8 personen binnen de organisatie die deel willen nemen? Dan komen we graag in-company deze workshop verzorgen. Stuur een mail naar info@cofect.nl en we nemen snel contact met je op.

Wil je jezelf of een collega aanmelden? Dat kan ook. Cofect verzorgt deze workshop (online en offline) op verschillende data.

Data 2022

Vrijdag 25 februari van 9:00 – 11:00 – locatie Eindhoven
Dinsdag 15 maart van 14:00 – 16:00 – locatie Eindhoven
Dinsdag 29 maart van 16:00 – 18:00 – locatie Eindhoven

PROGRAMMA INSPIRATIESESSIE

Aantal deelnemer: min. 4 en max 8
Locatie: Online of offline
Duur: 2 uur

Hoe zorg je voor innovatieve denkwijzen? Wat doe je al? En waarom is het belangrijk? Hoe zorg jij ervoor dat jouw creatieve denkvermogen versterkt?

Het is belangrijk om af en toe stil te staan bij dit soort vragen, want dit vergroot jouw creatieve vermogen. Met deze inspiratiesessie ga je met jouw collega’s in dialoog over werk en toekomst, door zowel je wensen als je behoeften met elkaar te delen en elkaar te ondersteunen.

7 stappen die structuur en plezier geven voor inspirerende groepsbijeenkomsten.
7 stappen om het thema creativiteit op de kaart te zetten met breed draagvlak, eigenaarschap en dialoog.

“Met 4 tot 8 spelers per groepje heb je voldoende diversiteit én diepgang om flinke stappen te zetten.”